Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑTAΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

07/03/2012
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ......

«Οι άπληστοι πατέρες της Ελλάδας». Με αυτόν τον τίτλο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ,νέα πολιτική κίνηση, αναφέρεται στις διεκδικήσεις εκατοντάδων βουλευτών να...πάρουν αναδρομικά αυξήσεις των μισθών και των συντάξεών τους.
«Το να γίνει κανείς μέλος της βουλής θεωρείται στην Ελλάδα ένα επάγγελμα όνειρο. Κερδίζει περισσότερα από 100.000 ευρώ το χρόνο και παίρνει μόλις μετά από λίγα χρόνια θητείας μια παχυλότατη σύνταξη. Αλλά για κάποιους ‘πατέρες τους έθνους’, όπως ορισμένοι αυτοαποκαλούνται, αυτά δεν είναι αρκετά. Εκατοντάδες πρώην βουλευτές και συνταξιούχοι βουλευτές προσέφυγαν στο διοικητικό δικαστήριο ζητώντας αναδρομικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις τους».
 βουλευτικά προνόμια: «Οι 300 οδηγούν υπηρεσιακά αυτοκίνητα με χρήματα των φορολογουμένων. Δεν πληρώνουν γραμματόσημα ούτε τηλεφωνικούς λογαριασμούς, ταξιδεύουν δωρεάν με το τρένο και παίρνουν το χρόνο 104 δωρεάν εισιτήρια ανάμεσα στην Αθήνα και την εκλογική τους περιφέρεια, εάν αυτή είναι πάνω από 200 χλμ μακριά. Για τη συμμετοχή τους στις επιτροπές της βουλής παίρνει ο καθένας 150 ευρώ. Και για αυτό αρκεί μια υπογραφή στη λίστα των παρουσιών – εάν ο βουλευτής παίρνει πράγματι μέρος στη συνεδρίαση δεν το ελέγχει κανένας».

 Παράλληλα υπάρχουν κόμματα ΜΕΓΑΛΑ-ΜΙΚΡΑ που δεν τολμάνε να αποβάλλουν τέτοιου είδους παράσιτα του πολιτικού βίου της ελλάδας.....Αντίθετα τους τοποθετούν δε  σε καίριες θεσεις των κομμάτων τους....Ετσι όμως μιλάμε για ξενδιάντροπη αναλγησία και στρουθοκαμηλισμού  των πολιτικών φορεων της ελλάδας, ενώ η φτώχεια η ανεργία και οι άστεγοι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πλεόν καθημερινό γεγονός.....


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑTAΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ  ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου