Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ "ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ"!!ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

                                                           18/03/2012
                                            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ
 ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!!ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΕΙΝΟΥΝ,ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ 1.300.000 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.....ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:
Ο αξιότιμος κύριος Μουρούτης, που κόπτεται κι αυτός και το κόμμα του για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που η συγκυβέρνηση τους έχει "εξοντώσει", εισπράττει το... ευτελές ποσό των 8000 ευρώ το μήνα!!!
Επιβεβαιώνοντας έτσι πλήρως πως στα χρεοκοπημένα κόμματα, όπως είναι… καλή ώρα και η ΝΔ, λεφτά υπάρχουν!!!
 ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ αμείβεται με 8000 ευρώ μικτά το μήνα για τις υπηρεσίες του.
"Οι ετήσιες μικτές αποδοχές του κ. Μουρούτη",  "ο οποίος μισθοδοτείται με ειδικότητα «Λοιποί υπάλληλοι γραφείου», ανέρχονται, στα 112.499,80 ευρώ, ενώ κατά τον περασμένο Δεκέμβριο πήρε Δώρο Χριστουγέννων 8.333,20 ευρώ.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι μισθοί στον δημόσιο τομέα πετσοκόβονταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο ίδιος είδε το μηνιάτικό του να παραμένει σταθερό, αφού λάμβανε 8.000 ευρώ τον μήνα και κατά το 2010, όταν για τις 256 ημέρες εργασίας του στη Νέα Δημοκρατία έλαβε συνολικά 103.875,90 ευρώ". 


Και θέλουν όλοι αυτοί οι κύριοι να πάρουν και αυτοδυναμία για να "σώσουν" τη χώρα με τα δικά μας χρήματα!
Εκτός αν εννοούν πως θέλουν την εξουσία για να σώσουν τους παχυλούς μισθούς τους, που είναι και το πιο πιθανό...
Ας τα βλέπουν όμως αυτά οι νεοδημοκράτες που αμφιταλαντεύονται για το εάν πρέπει να τους ψηφίσουν και να δώσουν στα καλόπαιδα της Συγγρού ακόμη μια ευκαιρία...
Από το ΠΑΣΟΚ ο διευθυντής του γραφείου τύπου Γιώργος Χονδρός λαμβάνει μισθό 4,542 ευρώ,η κα Πωλίνα Λάμψα ,γραμματέας για τις διεθνείς σχέσεις αμοίβεται με 4.147 ευρώ.
 Το ύψος των μηνιαίων αποδοχών προκύπτει από τις μισθολογικές καταστάσεις του ΙΚΑ.Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ συνεπή στις προγραμματικές του θέσεις έχει τονίσει σε όλες τις κατευθύνσεις ότι το δευτερο νομοσχεδιο που θα καταθεσει στην ελληνικη βουλή θα είναια: η καταργηση ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!







ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου