Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ;;;

                                                                                                      02/03/2012
                                                                                                                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ Ε.Δ.Ε. ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΝΔΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ. 

Συγκεκριμένα αναφερόταν σε απόφαση του Συμβουλίου να αποφυλακίσει 17 Ελληνες και Αλβανούς, οι οποίοι είχαν συλληφθεί και προφυλακιστεί τον Φεβρουάριο του 2011 με την κατηγορία της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
«Εμείς πιάνουμε τους εμπόρους ναρκωτικών και εσείς τους αποφυλακίζετε» ανέφερε αρχικά στην επιστολή του ο Γιώργος Φραγκουλάνδης, υπογραμμίζοντας ότι το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για τη συγκεκριμένη υπόθεση έκανε έρευνες πέντε μηνών και είχε συντάξει δικογραφία 4.000 σελίδων! «Σίγουρα δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα υποδείξουμε στην Δικαιοσύνη πώς θα επιτελέσει το έργο της, αλλά είμαστε μέρος της κοινωνίας και γι’ αυτό όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε» ανέφερε ακολούθως, προσθέτοντας ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Ρόδο είχαμε τέσσερις θανάτους από ναρκωτικά. Ευχόμαστε βέβαια και ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλοι αλλά, αν υπάρξουν, υπόλογοι δεν θα είναι μόνον οι τοξικομανείς έμποροι. Θα είναι και οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία να αποφασίζουν». ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ  ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ.....
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΔΕΣΜΕΥΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου