Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ..ΤΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;;;ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!

                                                                              10/03/2012
                                                                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΚΙΣΕΙ!! ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ(ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ!!!)ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!!!ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ:Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η χθεσινή μέρα ήταν ιστορική, γιατί βγάλαμε από τις πλάτες του ελληνικού λαού, ελαφρύναμε τις επόμενες γενιές αφαιρώντας 100 δισεκατομμύρια χρέους, αφαιρώντας 50 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ.
ΨΕΜΑ: 1) TA 100 ΔΙΣ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Γιατί ο δημόσιος δανεισμός και κυρίως ο εκτροχιασμένος δημόσιος δανεισμός είναι ένα αναγκαστικό δάνειο που με επιπολαιότητα συνήθως συνάπτει η παρούσα κάθε φορά γενιά αντλώντας πόρους από την επόμενη ή από τις επόμενες γενιές. 

ΨΕΜΑ :2)Η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 50ΑΡΗΔΩΝ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ  ΣΤΙΣ ΕΦΗΒΙΚΕΣ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ"ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΩΡΙΜΟΤΕΡΟΙ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!) ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.... ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ!!!!ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!
Χθες άλλαξαν τα δημοσιονομικά και οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας. Χθες η Ελλάδα απέφυγε πια οριστικά τη χρεοκοπία. 
 ΨΕΜΑ:3)ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ!!ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ!!!ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ!!!Ο ΟΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Standard & Poor's ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SD (Selective Default)ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ   «ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ».  
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟΜΟΥΣ......ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ...ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ!!!!ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΑΣ ΩΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΤΑΕΤΙΑ 1967-1974!!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου