Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΥΡΙΟΙ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ"...ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ!!

                                   

                                               01/03/2012
                                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ!!!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

Νέα, ολοκαίνουργια, αυτοκίνητα άρχισαν να προμηθεύονται οι βουλευτές, εν μέσω οικονομικής κρίσης. Η Τρίτη είναι η τελευταία ημέρα που υποχρεώνονται να παραδώσουν τα παλαιά υπεροπολυτελείας αυτοκίνητά τους για να προμηθευτούν τα νέα, μικρότερου κυβισμού.

Έτσι άρχισαν στο γκαράζ της Βουλής να παραδίδονται οι Lexus, οι Mercedes, τα BMW, τα SAAB και τα Αudi 2000 cc και να παραλαμβάνονται τα νέα αυτοκίνητα, μικρότερου κυβισμού, στα πλαίσια των μέτρων λιτότητας που έχουν αποφασισθεί.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Βουλής τα νέα αυτοκίνητα μικρού κυβισμού των βουλευτών θα στοιχίσουν περί τα 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στους φορολογούμενους, ενώ με τα παλαιά αυτοκίνητα στοίχιζαν περί τα 5 εκατ. ευρώ.

Αυτή τη φορά μπήκαν κανόνες, λόγω της οικονομικής κρίσης, λένε οι διοικητικές της υπηρεσίες και περιορίσθηκαν οι δαπάνες για τα αυτοκίνητα κατά 35%. Οι βουλευτές που εκλέγονται στις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής δικαιούνται αυτοκίνητο (με σύστημα leasing) έως 1.400 cc, με μηνιαίο μίσθωμα 750 ευρώ ενώ όλοι άλλοι (της περιφέρειας) έως και 1.800 cc., με μηνιαίο μίσθωμα έως και 1.200 ευρώ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ  ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ!!!!ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ "ΘΕΛΩ " ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!ΤΑ 3.5 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ......ΣΕ ΣΧΕΣΗ...ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ"

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΥΤΟ, ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΩΝ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου