Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.....ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΓΙΑΝΚΕΡ ΤΑΝΚΕΡ ΦΑΡΜΕΡ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!

                                                                                                       27/02/2012
                                                                  ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ

ΜΕ ΛΥΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ...ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ  EUROGRUP:« αν μετά  τις εκλογές στην Ελλάδα κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, θα αποχωρήσουμε κι εμείς»!!!!!!«Αν  ακραία κόμματα ενισχυθούν σε τέτοιο βαθμό, που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην μπορούν να σχηματίσουν έναν πλειοψηφικό κυβερνητικό συνασπισμό και κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, τότε θα αποχωρήσουμε και εμείς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Eurogroup. 
1) AN ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΕΠΕΙΔΗ  ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ..ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ!!!
2)ΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....  ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ!!!
3) ΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ!!!
4) ΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ....ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ......ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ!!!


ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΜΑΙ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!!!!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου