Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΕΤΣΙ....ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;;;;

                17/02/2012

            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ  ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ!!!ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ!ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΤΟ 2012....ΑΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ....ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....

Ουρές εκατοντάδων πολιτών έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί της Παρασκευής έξω από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω, προκειμένου να παραλάβουν τη βεβαίωση απογραφής για τα προνοιακά επιδόματα.

Παρεμβαίνοντας, ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας του δήμου Ηλ. Καρυπίδη, ζητώντας να ταχυδρομηθούν οι βεβαιώσεις, για να μην υποβάλεται ο κόσμος σε αυτήν την ταλαιπωρία.

Η καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των βεβαιώσεων είναι η 15η Μαρτίου.

Μιλώντας σε τηλεοπτικά κανάλια, ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης έκανε λόγο για απαράδεκτη εικόνα και επέρριψε ευθύνες στο Δήμο.

Συγγνώμη από τους πολίτες που ταλαιπωρούνται ζήτησε, μέσω του Mega, o υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχουν ευθύνες για αυτήν την κατάσταση και εξέφρασε την εκτίμηση ότι κάτι δεν έχει οργανωθεί σωστά στον συγκεκριμένο δήμο, καθώς παρόμοια εικόνα δεν υπάρχει αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου