Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ....ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΛΑΤΕ;;;;TH ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;

04/04/2012
                                                         ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΟΛΟΙ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΕΝΩ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....ΔΙΧΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΜΕΛΛΟΝ...


Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του άνεργου μηχανοδηγού που αυτοκτόνησε - Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, που βρήκε το παιδί του κρεμασμένο...
Ο 44χρονος ήθελε με κάθε τρόπο ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί υπέστησαν σοκ, όταν έφτασαν στο σπίτι, καθώς ο 44χρονος φέρεται νωρίτερα να είχε προσπαθήσει να κόψει τα χέρια του, με ξυλοκοπτικό μηχάνημα. Επιπλέον φαίνεται πως είχε πιει και χλωρίνη, καθώς σε ένα ποτήρι στην κουζίνα βρέθηκε διάλυμα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ''Έθνος'', ο 44χρονος είχε αφήσει σημείωμα στον υπολογιστή του, στο οποίο εξηγούσε ότι η ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον οδηγούν στην αυτοκτονία. ''Δεν αντέχω να με συντηρεί άλλο, ο ηλικιωμένος πατέρας μου'' έλεγε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην αρχή του μηνύματος ο αυτόχειρας.
''Μάνα έρχομαι να σε βρω'' φέρεται να έγραφε στο τέλος, αναφερόμενος στη μητέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή. Γείτονες του 44χρονου προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική είδηση και κάνουν λόγο για έναν ευγενικό άνθρωπο, που τους τελευταίους μήνες εμφανιζόταν απελπισμένος.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ .
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ.
ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου