Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ....ΑΙΓΑΛΕΩ!!!

07/04/2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ


ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ!!
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΉ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ....
1) ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΔΗΛΩΣΑΤΕ  ΟΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..."19/02/2012....ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...07/04/2012!!!ΣΥΝΕΠΩΣ 1ο ΨΕΜΑ!!!
2)  ΠΟΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ;;ΜΕ 120% ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΕΠ ....ΤΟ 2020...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!!!ΣΥΝΕΠΩΣ 2οΨΕΜΑ!!!
3) "Οι δανειολήπτες: Υπάρχουν τρόποι να ανακουφιστούν άμεσα, ιδιαίτερα όσοι πήραν στεγαστικά δάνεια και βρέθηκαν με λιγότερο εισόδημα ή έχασαν τις δουλειές τους. Άμεση ανακούφιση είναι ότι δεν μπορεί η δόση των δανείων να ξεπερνά το 30% από το μηνιαίο εισόδημά τους. Και υπάρχουν τρόποι αυτό να γίνει εφικτό και αποδεκτό απ’ όλους".Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΟΥΚΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!
ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ 30% ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΝΟΙΚΥΡΙΩΝ Η ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΠΡΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η "ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ")ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΥΡΙΩΝ;;;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΝΔ;;;ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΑΣ..ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΜΕ "ΜΕΣΟΝ" ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕ.... ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!!ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑ 88% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ!!!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ.....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ....ΣΥΝΕΠΩΣ 3ο ΨΕΜΑ!!!
4)  Τέλος οι ομολογιούχοι που έχασαν αποταμιεύσεις μιας ζωής με το κούρεμα. Πρέπει να αποζημιωθούν! Δεν θα μιλήσουμε τώρα γι’ αυτό. Αλλά υπάρχει τρόπος να γίνει. Να το θυμάστε…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ...ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ"ΚΑΙ ΑΛΛΟ" ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ"...ΣΥΝΕΠΩΣ 4οΨΕΜΑ!!!
5) Δεν μπορούμε να το κάνουμε άμεσα. Αλλά μπορούμε να το προγραμματίσουμε, εφ’ όσον χτυπήσουμε αποτελεσματικά τη φοροδιαφυγή. Να ξεκινήσουμε με τη μείωση του φορολογικών συντελεστών στο 15%. Πράγμα που θα αποτελέσει αληθινή επανάσταση στην Ελλάδα... ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ.....ΑΝ..ΜΕ ΤΑ "ΑΝ"ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,,,,,ΣΥΝΕΠΩΣ 5ο ΨΕΜΑ!!!
6) Θα απομακρύνουμε τα γκέτο των λαθρομεταναστών, θα διώξουμε τις συμμορίες των παρανόμων και τα στέκια των ναρκομανών. Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις και τις γειτονιές μας.ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΘΑ"ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ....ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!ΣΥΝΕΠΩΣ 6ο ΨΕΜΑ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ....ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΝ.....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου